👈 فروشگاه فایل 👉

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

ارتباط با ما

... دانلود ...

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و برطبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی مصرف صحیح آبزیان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند . سرانه مصرف آبزیان در کشور در سال 1384 5.7 کیلو گرم و در سال جاری معادل 7.2 کیلوگرم بوده است، این در حالی است که سرانه مصرف آبزیان در دنیا 16 کیلوگرم است. طبق آمار منتشره از اداره کل شیلات کشور تنها 54 درصد ایرانیان ماهی و میگو مصرف می کنند. علاوه بر برگزاری سمینارها و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان که در سالهای اخیر صورت گرفته است ، تنها راه افزایش مصرف سرانه ی آبزیان در کشور تولید غذاهای دریایی آماده ی مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت ، میگو برگر و ..و ترویج مصرف آن ها بین گروه های مختلف مصرف کننده است .

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت مثبت گرایی در رفتار سازمانی پاورپوینت بررسی روبات های هوشمند مقاله گردش مواد سوختی هسته ای (استخراج اورانیم ـ تخلیه زباله ها و دوباره غنی سازی) گزارش کارآموزی حسابداری سازمان آب و فاضلاب پایان نامه توصیف و اولویت بندی عوامل انگیزش شغلی معلمان تربیت‌بدنی نیشابور براساس نظریه هرزبرگ