👈 فروشگاه فایل 👉

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

ارتباط با ما

... دانلود ...

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

مشخصات محصول:

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

خلاصه ای از کار:

- گیاه شناسی جو:

جو گیاهی است از خانواده غلات1، جنس هوردیم2 و گونه ساتیوا3 و گیاهی یک ساله است. ریشه جو سطحی و افشان بود و شامل :

1-     ریشه های جنینی که به تعداد 5 تا 9 عدد از گره جنین بیرون می آیند. در استحکام و تغذیه گیاه جوان در دوران اولیه رشد نقش مهمی دارند.

...................

-  بذر جو:

دانه جو دارای یک شیار است که در جوهای چهار و شش ردیفه کوتاه می باشد. رنگ دانه که مربوط به آلورون و پریکارپ می باشد معمولا سفید یا آبی روشن و در ارقام دیگر با رنگهای قرمز، بنفش، سیاه نیز دیده می شود که رنگ سیاه مربوط به ماده رنگی به نام ملانین و رنگ آبی آن نیز مربوط به ماده رنگی به نام آنتوسیانین می باشد. بعضی از ارقام جو، دانه های سخت و عریان دارند که گلومل به دانه نچسبیده و این صفت ارثی می باشد و تابع شرایط محیط نمی باشد (تاج بخش، 1382 و کاظمی اربط، 1378).

................

- طبقه بندی زراعی جو:

از نظر زراعی جو را به سه دسته تقسیم می کند.

1-     جوهای بهاره : طول دوره رشد و نمو حدود 100-120 روز بوده، احتیاجات از نظر سرما، نور و مواد غذایی کمتر بوده و دارای سیستم ریشه ای ضعیفی هستند و عملکرد کمتری نسبت به جوهای پاییزه دارند و اکثرا در صنایع مالت مورد استفاده قرار می گیرد.

..................

- سازگاری 

..............

- تنش

..............

- تنش سرمازدگی

..................

- مدیریت سرمازدگی

................

- دما

...............

- درجه و شدت تنش

کورکلا و فرانک (1995)، گیاه علف گوش موشی یا علف تال را به عنوان گیاهی که قادر به سازگاری به سرما باشد را معرفی کردند. آنها دوره هایی با 4 درجه سانتی گراد به سرما را آزمایش کردند و دریافتند مقاومت به سرما برای دامنه 8- تا 3+ درجه سانتی گراد می تواند برای این گیاه مناسب باشد. مقاومت به سرما در روزهای اولیه تنش بیشتر مشاهده شد و بیشترین سطح بعد از هفت روز به دست آمد. مقاومت به سرما در گیاه برنج یک صفت کمی است و اهمیت زیادی دارد. البته روابطی بین صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیک مانند ارتفاع بوته، طول خوشه و تعداد دانه و پنچه و تعداد خوشه با مقاومت به سرما در گیاه برنج وجود دارد ( توریاما 1962، باردهان و همکاران 1982، گوپتا و همکاران، 1993).

................

- اثر یخ زدگی بر گیاهان

خاصیت سازگاری و در نتیجه مقاومت به سرما معمولا در میان گیاهان مناطق معتدله رخ می دهد به نحوی که آنها را قادر می سازد سرما و دوره های یخبندان در فصل پاییز و زمستان را تحمل کنند. دامنه وسیعی از افزایش مقاومت به.................

- اثر دما و طول روز

............

- زمان کاشت

.............

- تحمل به یخبندان

به منظور تحمل به تنش سرما بایستی ژنوتیب هایی را انتخاب نمود که در طول سرمای زمستان دارای نمو بطئی آغازه های سنبله و رشد سریع پس از برطرف شدن سرما باشند (هاشینو و همکاران، 1987).........................

.................

- تاثیر تنش سرما روی غلات

تحمل غلات با تیپ پاییزه به دماهای پایین به فرآیندهای فیزیولوژیكی شناخته شده در تنش سرما وابسته است. تغییرات فیزیولوژیكی و بیوشیمیایی متعددی در طی تنش سرما رخ می دهد كه این تغییرات نظیر فعالیت آنزیمی، انباشت محلولهای سازگار، تغییرات در پایداری غشا و القا ژن‌های خاصی تحت تنش می باشند (کاتیولی و بارتلس، 1992)...............

................

- ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

عادت دهی به سرما از روندهای بسیار مهم در غلات در طول فصل پاییز است که تغییرات مهم بیوشیمیایی و متابولیکی در طی آن دوره صورت می گیرد و در نتیجه گیاهان مواد محافظت کننده در برابر تنش سرما را انباشت می کنند تا برای مقابله با شرایط سخت زمستان آماده شوند (سرهان و همکاران، 1997 ؛ فولر و همکاران، 1999). به طور کلی وقتی..............

..................

- تاثیر تنش سرما در گیاهان

سریع‌ترین تغییرات در 50LT (50 درصد گیاهچه های مرده) در مراحل اولیه سازگاری رخ می دهد (برول- بابل و فاولر، 1989). این ارتباط بین نسبت و مرحله سازگاری در دمای ثابت غیر خطی است. چاودار بهترین تحمل به دمای پایین در بین غلات داشته و در مرحله بعد گندم، تریتیكاله و گندم دوروم، جو و یولاف در مراحل بعدی از نظر تحمل به دمای پایین دارند (فاولر و کارلز، 1979). 

....................

 

- افیونی، د.، ا. قندی.، و د، صادقی. 1380. بررسی اثرات تاریخ کاشت و میزان بذر بر عملکرد دانه و خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم. گزارش طرح تحقیقاتی شماره 79084-12-103، ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان. 9 صفحه.

 - امام، ی. 1382. زراعت غلات. انتشارات مرکز نشر دانشگاه شیراز. 430 صفحه

..................

....................

 

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت بررسی انرژی بیوماس مبانی نظری و پیشینه پژوهش آموزش زندگی خانوادگی (F L E ) گزارش کارآموزی آسفالت-فورفورال درشركت نفت ایرانول،پالایشگاه روغن سازی تهران مقاله پوشش در شعر گویندگان پس از مشروطه رابطه استرس شغلی ورضایت شغلی درکارکنان شرکت گاز