👈 فروشگاه فایل 👉

مقاله كاربرد میكرو ارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی

ارتباط با ما

... دانلود ...

مقاله كاربرد میكرو ارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی

مقاله كاربرد میكرو ارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی

کاربرد میکرو ارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی

بخشهایی از متن:

مقدمه:

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند.

...

لاکتوباسیلوس دلبروکه‌ای زیر گونه بولگاریکوس:

لاکتوباسیلوس دلبروکه‌ای زیر گونه بولگاریکوس اسم جدیدی از لاکتوباسیلوس بولگاریکوس می‌باشد که ترموباکتریوم بولگاریک نیز نامیده می‌شود. بر پایه مطالعات همولوژی DNA، 4 زیر گونه برای لاکتوباسیلوس دلبروکه‌ای در نظر گرفته‌اند که شامل بولگاریکوس، لشمانی‌ای ، لاکتیس و دلبروکه‌ای می‌شود که در کتاب  Bergey برگی ذکر شده است. ...

👇محصولات تصادفی👇

فصل دوم پایان نامه با موضوع خود، خودپنداره، خود آرمانی پایان نامه رابطه بین عناصر آمیخته بازاریابی بادرکی از میزان فروش شرکتهای متوسط وکوچک دانش بنیان (مورد کاوی شرکتهای نانویی) پروپوزال مقایسه پردازش های حسی –معنایی و ضمنی در اختلال های افسردگی و اسکیزو فرنی پاورپوینت سیستم ویدیوئی HD تمرین دبیری -گزارش مشاهده یک جلسه درس-آموزش قرآن