👈 فروشگاه فایل 👉

گزارش کاراموزی كارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی

ارتباط با ما

... دانلود ...

گزارش کاراموزی كارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی

گزارش کاراموزی كارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی در 15 صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش کاراموزی كارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی در15 صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش کار

 

 

معارفه    11/7/86

 

كارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی ، واقع در جاده ی كیلومتر 17 جاده ی سرخس

 

می باشد. این كارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعالیت نموده است و تعداد پرسنل

 

آن به طور كلی 130 نفر می باشد . 80 نفر به صورت قراردادی زیر نظر پیمانكار ( روز

 

مزد)و به طور میانگین 70 نفر پرسنل در خط تولید مشغول به كار می با شد كه بنا به نیاز

 

نیروی كار می توانند در 2 یا 3 شیفت كار كند .

 

این كارخانه وابسته به كارخانه ی آستان قدس رضوی می با شد . ظزفیت تولید محصولات

 

مختلف بسته به در خواست سفارش كنندگان متفاوت می باشد . ظرفیت مخازن تحویل شیر

 

220 تن می باشد كه به طور میانگین 70 تن شیر روزانه تحویل گرفته می شود .

 

تحویل شیر خام

 

شیر پس از ورود به كارخانه بر اساس نوع كیفیت دسته بندی می گردد كه 90 % مربوط به

 

دامداری آستان قدس است كه یا مورد تائید است یا با شرایط ویژه ( مصرف خاص ) تولید می

 

گردد . ابتدا شیراز داخل شلنگ از صافی می گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ،

 

هواگیری می شود . سپس از مسیر یكطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( كه این دستگاه  شدت

 

جریان شیر را محاسبه می كند . لازم به ذكر است اگر شیربر حسب لیتر را در دانسیته ی آن

 

ضرب كنیم شیر برحسب كیلوگرم به دست می آید) .  فرستاده می شود سپس ازلوله های

 

ارتباطی وارد 4 تا سیلو تانك می گردد .كه ظرفیت هر یك 54 تن می باشد و جنس آنها استیل

 

و دو جداره می باشد. یعنی شیر باهر دمایی كه وارد می شود تا 48 ساعت تا همان دما باقی

 

می ماند هر یك از تانكها دارای هم زن است كه شیر از پایین وارد تانك می شود زیرا اگر از

 

بالا وارد تانك شود با هوا وارد شده و شیر كفدار می گردد .

 

مقدار شیر 100 تن تا 150 تن در روز می باشد كه از صبح تا 6 شب در یافت می گردد  

 

توزین آن بر حسب لیتر است كه توسط سیستم كامپیوتر صورت می پذیرد در این بخش از

 

كارخانه ضایعات احتمالی نداریم و همچنین انبار و سرد خانه برای نگهداری شیر خام نداریم .

 

سیلو تانكها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحویل شیر مواردی مانند ph  ، اسیدیته ، الكل

 

و دانسیته و چربی وآب اضافی  كه آزما یشگاه اندازه گیری كرده است را یاداشت نموده در

 

برگه های مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان كنترل كیفیت می رسد .

 

قیمت شیر خام توسط مدیریت تعیین می گردد كه معیار انتخاب چربی و دانسیته است . در

 

ضمن اگر آب اضافی داشته باشد جریمه می گردد.

 

شیر قبل از سیلو تانك وارد مبدل می گردد و سرد می شود ؛ و مرتبا دما و فشار آن كنترل

 

میشود. تانكهای ذخیره دارای شیر نمونه گیری فشارسنج و دریچه آدم روست . جعبه حجم

 

سنج كنارآن عدد ی را نشان می دهدكه اگر در  عدد 10 ضرب می كنیم  در واقع حجم شیر

 

داخل تانك است . این تانك 31 تن در ساعت شیر را تخلیه می كند كه میزان تخلیه به هوای

 

محیط بستگی دارد یعنی اگر فصل تابستان باشد این عمل سختر است و اگر زمستان باشد

 

در ضمن عمل سرد كردن شیر، این عمل راحتر صورت می پذیرد . جعبه ای كه در كناراین     

 

تانك تعبیه شده است میزان تخلیه را مكررا نشان می دهدبه مجموعه ی لوله هایی كه شیررا به

 

خط تولید می برند كلكسیون می گوییند .

 

👇محصولات تصادفی👇

پرسشنامه وسواس فکری عملی ییل – براون پایان نامه رابطه بین سرمایه اجتماعی و عملکرد بازار شرکت های تولیدی استان اردبیل پروژه کارآفرینی تولید توپ ورزشی کارآموزی لیتوگرافی و چاپ مقاله بررسی دگرگونی های صادرات و اقتصاد كشور