👈 فروشگاه فایل 👉

تحقیق نگهداری سیب در سرد خانه

ارتباط با ما

... دانلود ...

تحقیق نگهداری سیب در سرد خانه

تحقیق نگهداری سیب در سرد خانه

تحقیق نگهداری سیب در سرد خانه

 

مقدمه

 سیب یكی از قدیمی‏ترین میوه‏هایی است كه بشر از دیر باز شناخته و مورد استفاده قرار داده است بر اساس اطلاعات موجود به نظر می‏رسد كه موطن اصلی درخت سیب در منطقه جنوبی قفقاز و آسیای صغیر بوده و این درخت اولین بار در كشورهای ایران , مصر , یونان پرورش می‏یافته است .  درخت سیب از گونه‏های مختلف جنس Malus از خانواده Rosaceae  می‏باشد .  به عقیده بعضی از گیاه شناسان جنس Malus خود زیر جنس Pyrous بوده و بیست و پنج گونه سیب شناخته شده موجود تماماؤ اخلاف Malus Pyrous و Pyrous Bacata می‏باشند .  در اثر پرورش و اصلاح نژاد , این میوه دارای ارقام گوناگون شده است كه در دامنه وسیعی از شرایط آب و هوای مختلف قابل كاشت بوده و با رعایت اصول به زراعی محصول قابل توجهی می‏دهد .  در كشور ما نیز به علت مناسب بودن شرایط آب و هوایی این محصول از قدیم الایام مورد كشت و استفاده قرار می‏گرفته و در ربع قرن اخیر تولید آن افزایش چشمگیری یافته است . بطوری كه در حال حاضر سطح زیر كشت سیب در ایران تقریباؤ به 124000 هكتار و با تولیدی حدود 1130000 تن در سال می‏رسد .  تعداد ارقام ایرانی كه تا كنون مشخص گردیده به بیش از 150 رقم بالغ می‏شود و علاوه بر آن حدود 30 رقم خارجی نیز به ایران وارد شده و كشت چند رقم آن متداول می‏باشد . بیشترین سطح زیر كشت به ارقام دیر رس و قابل نگهداری در سردخانه اختصاص یافته است كه مهم‏ترین آن عبارتند از : زنوزمرند , عباسی , شمیرانی 7 گلدن دلیشس , رددلیشی , گرانی اسمیت , جاناتان , گالیا , شفیع آبادی و گلاب كهنز می‏باشد كه سه رقم گرانی اسمیت , جاناتان , گالیا در سطح محدودی در باغهای دولتی غرس شده‏اند . سابقاؤ روش احداث باغات سیب در ایران به طریق سنتی با تراكم 300 درخت در هكتار بوده ولی در سالهای اخیر احداث باغات با كشت متمركز ( سیستم Malling) با تراكم متوسط 2000 درخت در هكتار , رو به توسعه و گسترش می‏باشد نگهداری سیب در ایران سابقه طولانی داشته و در بعضی از مناطق روستائی كشورمان روش‏های سنتی هنوز هم متداول می‏باشد .  از جمله این روشها پوشانیدن سیب توسط كاه , خاك و ماسه نرم ( به ویژه در مورد رقم شمیرانی ) و یا انبار كردن آن در زیر زمین‏های خنك است .  امروزه در كشور استفاده از سرد خانه برای نگهداری این محصول شدیداؤ رواج یافته بطوریكه بخش قابل توجهی از ظرفیت سردخانه‏های بالای صفر كشور به نگهداری سیب اختصاص یافته است و از این حجم حدود 90 درصد برای نگهداری سیب‏های گلدن دلیشس و رد دلیشس مورد استفاده   قرار می‏گیرد .  ضرورت آشنا كردن علاقه‏مندان و دست اندركاران ذیربط به تكنیك نگهداری سیب در سردخانه با توجه به اهمیت اقتصادی این محصول و امكان توسعه صادرات آن موجب شد كه با استفاده از تجربیات حاصله در ایران و سایر كشورها بخصوص در مورد دو رقم گلدن دلیشس و رد دلیشس به تجدید نظر این آئین كار اقدام شود . 

فهرست مطالب

 

مقدمه

آئین كار نگهداری سیب در سردخانه

هدف

دامنه كاربرد

اصول روش نگهداری سیب

برداشت

جور كردن و درجه بندی

بسته بندی

انتقال به سردخانه

طرز عمل در سردخانه

كنترل سیب‏ها در سردخانه

پیوست شماره 3 ـ كنترل آتمسفر در سردخانه

👇محصولات تصادفی👇

مبانی نظری ابعارهوش هیجانی ,آموزش هوش هیجانی مقاله رئالیسم و نظریه ناتورالیستی پایان نامه جریان حول اجسام جریان بند پاورپوینت چگونه ایمنی کلاس تربیت بدنی و ورزش را حفظ کنیم؟ تحقیق کامل درباره خیار گلخانه ای